Salma Hayek a fost invitată recent în emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, unde a vorbit deschis despre familia ei. Mai mult, ea a povestit despre momentul în care a crezut căsoțul ei o înșală.

Îndrăgita actriță a mărturisit că ea și soțul ei au stabilit să vorbească amândoi în limba engleză, pentru că nici unul nu știa limba celuilalt, ea vorbind spaniolă și el franceză. Amândoi au un accent ciudat când vorbesc în limba adoptată, iar fiica lor obișnuia adesea să facă glume pe seama lor din acest motiv. Drept urmare, François a zis că o să-și ia un profesor să-l ajute să vorbească engleza mai bine. Salma a crezut că soțul ei glumește și nu i-a dat atenție, mai ales că el nu a mai menționat nimic despre acest lucru ulterior.  Astfel, după o perioadă lungă de timp, Salma s-a uitat într-o zi întâmplător în telefonul lui și a văzut că are un mesaj de la o misterioasă Elena. „Avea un mesaj de la o misterioasă Elena….”, a povestit Salma, în emisiune.

În mesaj, aceasta îl întreaba dacă e pregătit să-și exerseze limba engleză.  Deranjată de mesaj, actrița și-a propus totuși să nu-i spună nimic și să se prefacă că nu a văzut, crezând că soțul ei o înșală, însă nu a rezistat prea mult. Plină de nervi, a izbucnit și l-a întrebat pe soțul ei cine este această Elena, acuzându-l de infidelitate.

La început, François nu a scos niciun cuvânt și nu înțelegea despre cine vorbește Salma, însă când și-a dat seama la ce se referă el i-a spus amuzat adevărul.  Miliardarul a  corectat-o pe actriță și i-a spus că nu o cheamă Elena, ci Elsa. Nu era vorba despre o femeie, ci era, de fapt, o aplicație pe telefon care îl ajuta să învețe limba engleză. Evident, cei doi au izbucnit apoi în hohote de râs.

 

Salma Hayek a împlinit anul acesta 53 de ani, dar arată fabulos. În 2017, actrița glumea, spunând că se menține în formă pentru a-l păstra lângă ea pe soțul ei miliardar, François-Henri Pinault.

„La un moment dat voi spune: ‘Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja mi-am găsit omul!”, spunea râzând Salma. „Dar apoi mă gândesc că nu vreau nici să-mi pierd bărbatul’, a completat ea.

Cei doi sunt căsătorit în 2009, după trei ani de relație și au împreună o fată de 12 ani, Valentina Paloma Pinault.

 

Citește și: