Salma Hayek e pe cale să împlinească 57 de ani, dar poate fi un exemplu pentru multe tinerele. Pentru cum arată și se menține în formă, dar, mai ales pentru pofta de viață și de distracție, actrița dovedind că este o companie plăcută și o femeie superbă, sigură pe ea, conștientă de atuurile cu care a înzestrat-o mama natură.

Cum arată Salma Hayek în costum de baie la 57 de ani

În timpul unei escapade în Mexicul natal, alături de familie și de prieteni, Salma Hayek a făcut spectacol. Într-un costum de baie din două piese, în alb și albastru, bruneta a fost pozată de paparazzi pe puntea unui iaht de lux, dar și în apă. Iubește să înoate, așa că a făcut-o cât de mult a putut, iar instantaneele surprinse vorbesc de la sine.

Cu zâmbetul pe buze, tonică și într-o formă fizică foarte bună, actrița mexicană a fost o companie mai mult decât agreabilă.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Salma Hayek and family embark on a nautical adventure in Mexico **WEB EMBARGO UNTIL  8:30 PM PST ON AUGUST 15TH, 2023**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Conform celor de la Page Six, superba brunetă nu apelează la Botox pentru a se menține tânără. Preferă să facă meditație și să folosească aparate cosmetice cu frecvență pentru fermitate și rejuvenare.

Cine este soțul Salmei Hayek

În vacanța din Mexic, Salma a fost însoțită și de Francois-Henri Pinault, miliardarul francez cu care s-a căsătorit în 2009.

salma hayek si sotul
Salma Hayek și soțul ei. Foto: Profimedia

Actrița și afaceristul sunt împreună din 2006.

Familia Pinault deține un imperiu în lumea modei de lux. Când Francois-Henri era mic, tatăl acestuia a pus bazele unei afaceri cu cherestea și alte materiale de construcție, iar în 1999, compania a cumpărat 42% din grupul Gucci. În cele din urmă, afacerea a devenit compania de produse de lux Kering, care astăzi deține unele dintre cele mai cunoscute mărci din lumea modei, precum Gucci, Balenciaga sau Saint Laurent.

Soțul Salmei a absolvit una dintre cele mai prestigioase școli de business din Europa, HEC Paris, iar pe când avea 40 de ani, a devenit CEO-ul companiei, rol preluat de la tatăl său.

Francois-Henri Pinault deține și alte afaceri, find, printre altele și proprietarul unei echipe de fotbal, FC Stade Rennais, cunoscută ca Rennes, ce joacă în Ligue 1.

Salma și Francois-Henri au împreună o fată în vârstă de 16 ani, Valentina. Afaceristul mai are trei copii: Mathilde și Francois, din prima căsătorie, cea cu Dorothee Lepere, și Augustin, din relația cu modelul Linda Evangelista.

Citește și: Salma Hayek, Penelope Cruz și Nicole Kidman, superbe la 50 de ani, pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Au făcut senzație cu ținutele și prospețimea lor

Citește și: Fiica Salmei Hayek, un amestec exploziv de frumusețe și bogăție, la doar 15 ani. Are un tată miliardar, o mamă celebră și un imperiu la picioare

Citește și: Demi Moore, parada costumelor de baie la 60 de ani, pe iaht, în Grecia. Cum arată în pozele de paparazzi fosta soție a lui Bruce Willis