Penelope Cruz, ca o mireasă pe covorul roșu de la Met Gala 2023

Penelope Cruz, cea mai tânără dintre cele trei frumuseți nominalizate mai sus, are 49 de ani împliniți acum câteva zile și se poate lăuda cu o siluetă ca trasă prin inel și o prospețime cu totul aparte.

Penelope CruzSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

La Met Gala 2023, actrița spaniolă a purtat o rochie amplă de bal, ce s-a asemănat cu una potrivită și unei mirese, dar și inspirată din portul indian. Ținuta bleu pal, care a părut albă în lumina blițurilor fotografilor de la eveniment, a fost plină de perle și paiete strălucitoare. Amplă în partea de jos, rochia a avut un corset strâns pe corp în partea de sus, care i-a lăsat la vedere decolteul. Piesa de rezistență a fost gluga din organza transparentă, împodobită cu paiete argintii. Rochia lui Penelope a fost inspirată de o colecție Chanel din 1988.

„Dragul meu Karl, sper că simți dragostea. Știu că așa este”, a scris Cruz, pe Instagram, cu puțin timp înainte să apară la eveniment.

Salma Hayek, elegantă și îndrăzneață în roșu aprins

Dacă Penelope a ales o rochie deschisă la culoare, Salma Hayek (56 de ani), buna ei prietenă, a mizat pe un roșu pasional. Rochia cu corset din piele lăcuită și o fustă amplă, cu volane și trenă, a furat toate privirile la Met Gala. Cu părul prins într-o coadă lăsată pe spate și accesorii din perle, actrița de 56 de ani a fost elegantă și îndrăzneață în același timp. Machiajul a fost și el un punct de atracție, ochii fiind conturați puternic, la fel și buzele, care au fost date cu un ruj vișiniu.

Nicole Kidman a purtat o rochie pe care a mai îmbrăcat-o în 2004

Nicole Kidman (55), a treia actriță de primă clasă, trecută și ea de 50 de ani, a fost ravisantă la gala din New York, într-o rochie roz pal, împodobită cu sute de pene și mii de aplicații strălucitoare, pe care a mai îmbrăcat-o în 2004, când a jucat într-o reclamă. Romantică a fost ținuta, dar și atmosfera creată de vedeta de 55 de ani și de soțul ei, muzicianul Keith Urban. Cei doi au împărțit priviri și gesturi pline de dragoste.

Citește și: Penelope Cruz, cu sora și cu fratele la Premiile Goya 2023. Câtă frumusețe într-o singură familie! Monica este copia fidelă a lui Penelope

Citește și: Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară! Cele mai recente fotografii cu sportiva. Și-a etalat burtica pe covorul roșu

Citește și: Nicole Kidman, despre divorțul de Tom Cruise: 3 greșeli care au dus la dezastru