Soții au ales Grecia pentru a-și petrece vacanța și, pe cât posibil, nu au renunțat la măști, chiar sărutându-se cu acestea, după cum se poate vedea în fotografiile postate de Salma pe Instagram.

Fanii au primit însă și un bonus: o poză cu actrița în costum de baie, în timp ce savurează o cafea, la o terasă fără fițe.

Salma-in-costumul-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Salma, fără pic de machiaj, cu părul strâns și ochelari de soare, poartă un costum de baie din două piese, bleumarin, care îi pune superb în evidență mai ales bustul.

Cctrița nu a fost niciodată o femeie cu măsura zero, preferând să nu aibă o talie trasă prin inel, dar să aibă forme. Întotdeauna s-a mândrit cu acestea și pe bună dreptate.

Actrita hispanica mărturisea că, în tinerețe, nu era mulțumită de aspectul ei fizic, lucru pe care îl regretă acum. „Când mă uit la fotografii cu mine de la 30 sau 40 de ani, mă văd mai frumoasă decât mă vedeam la vremea aceea. Mă criticam atât de mult”, povestește ea.

„Acum, când mă uit în oglindă și sunt lucruri care nu îmi plac, mă gândesc la cât de mult îmi va plăcea peste 10 ani aspectul meu și îmi trece. Am învățat din lecțiile trecutului”, a mai spus vedeta.

Salma și omul de afaceri francez și-au unit destinele în 2009, la Paris, de Valentine’s Day.Petrecerea a avut loc la Veneția, iar alături le-au fost prieteni ca Penelope Cruz, Woody Harrelson și Bono. Cheltuielile au ajuns la suma de 3,5 milioane de dolari.

Anul trecut, François-Henri avea o avere estimată la 33,2 miliarde de dolari.

Vezi și Cum arată Salma Hayek fără pic de machiaj și fără photoshop. Îi mai dai 53 de ani?

Citește și:

Cum arată Emanuel, din trupa Stigma, la 43 de ani. E de nerecunoscut!

Ashley Benson și artistul G-Eazy formează cel mai nou cuplu din showbiz! S-au întâlnit în mare secret timp de trei luni, iar acum s-au logodit