De altfel, silueta ei amintește de cea a femeilor din anii 50, bust si coapse pline, talie subtire. De fapt, intruchipează perfect silueta de tip clepsidră, care nu se va demoda niciodată.

Aflată la Londra în această perioadă, actrița suferă din cauza frigului. Pentru a mai uita de vremea mohorâtă, a postat pe Instagram fotografii cu ea la plajă, realizate la începutul acestui an, când se afla în vacanță, la plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu de leopard, actrița poartă și ochelari de soare asortați, tot în genul celor din anii 50. Arată excelent, după cum observa fanii. ”Femeia perfecta”, ”Fără vârstă” – sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Salma Hayek la plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iar această femeie perfecta nu doar că arată formidabil, fără a se încadra în șabloanele momentului, ci este și o actriță de succes, soția miliardarului francez François-Henri Pinault, dar și mama unei fetițe de 11 ani, Valentina.

Ea și Pinault s-au căsătorit în 2009, acesta fiind evenimentul anului. Soțul ei a mai fost căsătorit cu Dorothée Lepère, în perioada 1996-2004, mariaj din care a rezultat o fiică, Mathilde, de 18 ani. Miliardarul mai are și un băiat, Augustin, de 12 ani, cu modelul Linda Evangelista, cu care a format o vreme un cuplu.

Vezi și Pe covorul roșu strălucește în ținute spectaculoase, dar iată cum arată Salma Hayek în costum de baie și fără pic de machiaj la 52 de ani

Citește și: