Îndurerată, actrița în vârstă de 51 de ani a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care ea și Lupe se privesc ochi în ochi, plini de iubire. Lângă fotografie, a scris: ”Cu inima plină de iubire și durere, a trebuit să-i spun adio lui Lupe a mea”.

Salma Hayek Lupe

”Sunt atât de recunoscătoare pentru cei 18 ani în care mi-a îmbogățit viața cu spiritul său măreț… Nu mai am cuvinte și nici lacrimi ca să descriu cât de mult a însemnat pentru mine. Sper să alerge liberă cu ceilalți câini care o așteaptă deja în raiul câinilor”, a mai scris actrița pe Instagram.

Un câine i-a murit după ce a fost împușcat de un vecin

Vedeta, mare iubitoare de animale, a mai pierdut un câine, Mozart, în urmă cu doi ani. Acesta a fost împușcat de un vecin, după ce a scăpat din curtea actriței și a ajuns în garajul vecinilor, unde se aflau patrupedele acestuia.

La acea vreme, Salma, căsătorită cu Francois-Henri Pinault și mamă a unei fetițe de 9 ani, Valentina, scria pe aceeași rețea de socializare: ”Nu am mai postat de o săptămână, pentru că l-am jelit pe Mozart, câinele meu, pe care personal l-am scos din pântecul mamei sale”.

”A fost găsit mort în ferma mea vinerea trecută, împușcat aproape de inimă. Sper că autoritățile din statul Washington vor face dreptate acestui minunat câine, care în 9 ani nu a mușcat sau atacat pe nimeni, niciodată… Era cel mai iubitor și loial companion. Nu merita o moarte lentă și dureroasă”, mai scria atunci Salma.

De-a lungul timpului, actrița și-a deschis curtea și casa pentru tot felul de animale. În 2013, ea declara: ”Am cinci cai, patru lame, o pisică, opt câini, un hamster, cinci papagali, doi pești și sigur am uitat de câteva”.

Și așa a fost. Și-a amintit apoi că avea și iepuri, curcani, 20 de găini.

Vezi și Poveste impresionantă: Și-a pierdut soțul și a decis să adopte un câine. L-a cerut pe cel mai bolnav și bătrân și a ales bine

Citește și: