În ciuda faptului că este mama unui copil și are 52 de ani, frumoasa actriță mexicană are o siluetă de invidiat. Ea nu se sfiește să-și arate corpul bine lucrat în costum de baie, realizând un adevărat pictorial pentru fanii ei pe plajă. Mai mult, fiind una dintre puținele vedete care a preferat să rămână naturală și să nu apeleze la chirurgia plastică, Salma demonstrează că nici nu ar avea nevoie de așa ceva. Starul de la Hollywood a pozat și complet nemachiată  și chiar dacă trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei și I se văd câteva riduri, ea este la fel de frumoasă ca în tinerețe. Bronzată și cu zâmbetul pe buze, starul mexican nu-și arată deloc vârsta. Mai mult, fanii îi admiră naturalețea și au lăudat-o pentru felul în care arată.

Salma Hayek 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Salma a publicat mai multe imagini din vacanță cu ea în costum de baie. Inițial, înainte de Revelion, ea a pozat într-un costum de baie întreg, negru, pe malul Oceanului, însă vineri și-a surprins fanii cu un nou filmuleț. Ea s-a filmat în apă, stând pe burtă, într-un costum din două piese, animal print, și cu ochelari de soare la ochi. „Viață de sirenă”, a scris actrița la descrierea filmulețului.

În mod surprinzător, Salma susține că nu este adepta dietelor și nici a orelor întregi petrecute în sala în fitness. „Nu contează care este filosofia dietei mele pentru că nu mă țin niciodată de ea. Nu sunt prea disciplinată când vine vorba de dietă, cred că din cauza epuizării”, a declarat ea pentru The New York Times, însă recunoaște că mănâncă carne destul de rar.

„Singurul lucru pe care îl fac este că încerc să nu mănânc carne în fiecare zi. Mănânc orice timp de carne, dar o consum cât mai rar. Nu mănânc niciodată de două ori pe zi carne. Câteodată, evit să consum carne câteva zile la rând”, a mărturisit Salma.

Actrița a mai dezvăluit că se demachiază cu ulei de cocos doar seara, iar apoi își pulverizează pe față apă de trandafiri.

Salma Hayek nu doar că este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din lume, ci este considerată și vedeta cu cei mai frumoși sâni naturali. Fie că apare pe covorul roșu, în ținute elegante, fie că este surprinsă pe plajă sau pe stradă, ea atrage de fiecare dată atenția tuturor cu frumusețea ei.