Salma Hayek și-a deschis inima în fața fanilor săi și a dezvăluit că, la începutul pandemiei, a trecut prin momente extrem de grele, după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala a avut, în cazul ei, complicații severe, iar actrița a crezut sincer că va muri din pricina COVID-19.

Într-un interviu acordat publicației Variety, Salma a povestit totul despre boala care a măcinat-o destulă vreme. A mărturisit că a fost nevoie să fie intubată. Nu mai reușea să respire fără masca de oxigen.

De asemenea, frumoasa brunetă a mai dezvăluit că a stat izolată singură, într-o cameră din casa ei, timp de 7 săptămâni, până când a scăpat de virus.

“Doctorul meu mi-a spus că merg la spital pentru că boala se agravase. I-am spus că prefer să mor acasă”, a mai zis Salma. În cele din urmă, însă, a ajuns și la spital, pentru că viața îi era în pericol.

Salma Hayek locuiește în Londra alături de soțul ei, miliardarul François Henri Pinault, cu care s-a căsătorit în 2009, și fiica lor de 13 ani, Valentina.

Deși acum s-a vindecat, actrița spune că încă nu e refăcută și că a rămas cu unele efecte post-Covid, inclusiv oboseala. Încă nu poate munci la capacitatea de dinainte de boală, a mărturisit ea.

Vezi și Nu-i e frică de Covid. Salma Hayek, în vacanță în Europa. Cum arată actrița în costum de baie, la 53 de ani

Citește și:

Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle nu s-a sinucis

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu, depus în foaierul Teatrului Nottara. Unde va fi înmormântat actorul