Frumoasa actriță a publicat pe Instagram o imagine neașteptată cu fratele ei mai mic, Sami, care e surprins la o plimbare prin pădure cu cei trei câini ai lui. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „La mulți ani pentru cel mai bun frate de pe pământ și de pe multe planete. Te ador, Sami al meu”.

Salma are 17,8 milioane de fani pe Instagram și aceștia au reacționat imediat la imaginea cu fratele ei, fiind de părere că cei doi seamănă

Sami are un atelier propriu de deisg de mobilă și este singurul frate al actriței, iar ei se înțeleg foarte bine și au o legătură foarte puternică. El este căsătorit cu designerul de bijuterii Daniela Villegas și au împreună un copu, un fiu,pe nume Balthazar, care s-a născut în 2019.

salma-hayek-brother-zSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În 2014, Sami a fost implicat într-un accident grav de circulație. A intrat cu mașina pe care o conducea într-un camioneta, iar pasagerul care se afla cu el în mașina suferit un traumatism puternic puternic și a murit la locul accidentului, în timp ce el a avut câteva coase rupte și o tăietură la cap, fiind dus de urgență la un spital din LA.

Salma este căsătorită cu ommul de afaceri francez, Francois-Henri Pinault, și sunt părinții unei fetițe de 13 ani, pe nume Valentina. Cei doi s-au căsătorit de Valentine’s Day, în 2009. Recent, actrița a vorbit despre cât de greu i-a fost fetiței lor în perioada de pandemie.

„Carantina a fost una foarte dificilă pentru un adolescent. Fiica mea Valentina este faorte independentă și s-a descurcat singură cu șocala online, dar nu i-a plăcut. Ei îi lipsesc mult prietenii ei”, a spus recent Salma într-un interviu pentru The Telegraph.

Citește și:

Bill şi Melinda Gates divorţează după 27 de ani de mariaj. Anunțul făcut de cei doi

Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am murit de foame căci totul era închis”