Care dintre cei doi are probleme de fertilitate

Alina și Ilan Laufer formează un cuplu frumos și unit. Încă de la început, ambele părți au trebuit să facă anumite sacrificii pentru a se putea căsători. Alina Laufer, de exemplu, a trebuit să treacă la iudaism întrucât partenerul său este evreu. Nimic nu a putut opri, însă, dragostea dintre ei.

În prezent, Alina și Ilan Laufer au o familie mare: o fetiță din mariajul frumoasei vedete cu cântărețul Jorge și gemenii pe care îi știe toată lumea. Chiar dacă, la suprafață, lucrurile par ușoare, prezentatoarea a mărturisit că nu a fost întotdeauna așa. Alina Laufer și partenerul ei au făcut sacrificii mari pentru a putea să aibă copii împreună.

Politicianul a prezentat probleme de infertilitate, care au afectat conceperea unei sarcini. Cei doi soți au apelat la ajutorul medicilor timp de zece ani pentru a putea avea copii. Niciodată nu și-au pierdut speranța, iar în cele din urmă au putut să se bucure de Davina și Nathaniel.

Alina Laufer a vorbit deschis despre provocările cu care s-a confruntat, deloc puține, care ar fi dărâmat, poate, un alt cuplu.

Timp de zece ani ne-am luptat cu infertilitatea”

„Infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan. Avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult.

Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat. Timp de 10 ani de zile ne-am luptat cu această infertilitate masculină”, a spus Alina Laufer pentru emisiunea Ego Life.

Pe durata celor zece ani, soții au luat în considerare inclusiv ideea de fertilizare cu ajutorul unui donator. În cele din urmă, unii specialiști în domeniu le-au transmis Alinei și lui Ilan Laufer că nu pot să aibă copii.

„Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem.

Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare, în care ai nevoie de unul singur viabil. Nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată”, a povestit partenera lui Ilan Laufer.

au-reusit-sa-obtina-familia-visataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum a reușit Alina Laufer să rămână însărcinată

Indiferent de verdictele oferite de medici, cei doi nu și-au pierdut speranța nicio clipă. Se pare că datorită faptului că s-au mutat în Statele Unite ale Americii, Ilan Laufer a fost mai relaxat. Acest lucru ar fi ajutat și la conceperea unei sarcini, în cele din urmă.

„Când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele si am găsit spermatozoizi, astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări si am rămas însărcinată”, a dezvăluit Alina Laufer.

Vezi și Alina și Ilan Laufer, regim de slăbire în doi: ”Am dat 12 kilograme jos!”

Citește și:

Câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Suma e covârşitoare! Cum arată după operațiile suferite la nas

Ducesa de Sussex a plâns la înmormântarea Reginei și a stârnit reacții puternice. „Chipul lui Meghan Markle nu avea o emoție autentică și știa că lacrimile ei vor fi fotografiate”