Halle Berry (51 de ani)  și fotomodelul canadian Gabriel Aubry (41 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani din 2005 până în 2010. Ei au împreună o fetiță, Nahla, în vârstă de 10 ani, dar cu toate acesta, cei doi s-au despărțit cu mare scandal. S-au certat prin tribunale și nu și-au vorbit ani întregi.

Halle Berry și  Gabriel Aubry, surprinși împreună la un carnaval din Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Regizorul Lucian Pintilie a fost internat în stare gravă la spitalul Elias. Medicii se chinuie să-i salveze viața

Halle Berry a cerut ordin de restricție împotriva lui Gabriel, în 2012

Însă, se pare că cei doi au reușit să-și rezolve neînțelegerile și se poartă din nou ca o familie. Ei au fost surprinși împreună pentru prima dată de când s-au despărțit, la un festival din Los Angeles. Halle și Gabriel par să se înțeleagă acum de minune. Cei doi au mers la festival însoțiți de fiica lor Nahla și de fratele ei, Maceo, băiețelul pe care Halle îl are din mariajul cu actorul francez Olivier Martinez.

Apariția lor a uimit pe toată lumea, mai ales după ce în 2012, actrița a cerut un ordin de restricție împotriva lui Gabriel, prin care îi cerea acestuia să se apropie de casa ea și de fiica lor. Mai mult, se pare că unele tabloide vorbesc chiar de o împăcare între ei.

Actriţa americană Halle Berry a anunțat în octombrie 2015 că divorțează de  cel de-al treilea soţ al ei, actorul francez Olivier Martinez, iar de atunci nu a mai fost văzută în compania altor bărbați.

Citește și: