Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au format unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri timp de 17 ani, însă cei doi au divorțat, în mare secret, în 2017, iar acest lucru s-a aflat abia după doi ani. Deși fiul miliardarului Ion Țiriac și-a refăcut deja viața alături de Sorana Cîrstea, acesta și fosta soție au fost surprinși în ipostaze tandre.

Ileana Lazariuc și soțul ei au fost foarte discreți cu relația lor și nu și-au transformat divorțul înrt-un circ mediatic. Ba mai mult, cei doi au divorțat ca niște oameni civilizați, fără să știe nimeni, și au rămas în relații foarte bune și își cresc împreună cei doi băieți.

Alexandru se pare însă cu nu și-a scos-o de la suflet pe fosta soție, chiar dacă au apărut zvonuri că s-ar pregăti să meargă din nou în fața altarului alături de jucătoarea de tenis. Fotoreporterii Click! au surprins gesturi tandre între fiul magnatului Ion Ţiriac şi fiica celebrei artiste Anastasia Lazariuc.

Divorțul anului! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat după 10 ani de mariajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În plină stradă, miliardarul a sărutat-o protector pe frunte, la ieşirea dintr-un spital aflat în nordul Bucureştiului. Gesturile pe care juniorul lui Ţiriac le-a făcut faţă de fiica Anastasiei Lazariuc dau senzaţia că ar vrea s-o recucerească.

Mai exact, Ţiriac şi Ileana au ieşit împreună dintr-o clinică privată, unde probabil au fost pentru un control de rutină, potrivit click.ro, iar la ieşire, Ioan Alexandru i-a oferit Ilenei mai multe îmbrăţişări, aşa, ca în vremurile când formau unul dintre cele mai frumoase cupluri. Juniorul, însă, după îmbrăţişări, a simţit nevoia să o pupe pe frunte. Scena a fost foarte romantică, iar ulterior Ileana s-a urcat în bolidul negru de 400.000 de euro, iar Ţiriac a urmat-o şi el.

În anul 2017, Ion Alexandru Ţiriac (44 de ani) şi Ileana Lazariuc (39 de ani) anunţau oficial divorţul, pe paginile lor de socializare. În cei patru ani de la acea informare publică, atât miliardarul, cât şi frumoasa Ileana au păstrat discreţia şi decenţa în vieţile lor intime şi nu s-au afişat cu alţi parteneri. În cercurile mondene însă se vorbeşte despre faptul că fiul fostului mare jucător de tenis ar avea o relaţie cu jucătoarea Sorana Cîrstea, numai că cei doi nu au fost văzuţi împreună, ori au avut destulă grijă să se ascundă.

Citește și:

Băiețelul lui Lili Sandu a împlinit un an! Mesajul emoționant transmis de vedetă: ”Mă întorc la bocit”

Cel mai nou cuplu din showbiz! Jennifer Aniston se iubește cu un actor din „Friends”