Cei doi au fost surprinși anul trecut împreună în ipostze tandre, iar weekendul acesta au avut un schimb savuros de replici pe Inststory.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au petrecut Crăciunul împreună. Ce spune Anastasia Lazariuc despre relația actuală a celor doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul unei fotografii postată pe Instastory, în care ea apare în cadru, iar în fața ei de pot vedea din spate trei tinere cu un trup perfect, purtând slipi tanga.

Poza pare a fi una mai veche, iar autorul ei, cel mai probabil, este Ion Ion Țiriac, care a și primit tag pe postarea respectivă.

Replica lui Ion Ion nu s-a lăsat mult timp așteptată. „Am vrut să prind apusul în părul tău”, i-a răspuns el fostei sale soții.

„A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, i-a răspuns savuros și prompt Ileana Lazariuc, adăugând mai multe emoji cu fețe care râd cu lacrimi.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2017

Discreți din fire, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009.

Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația.

La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2017, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au împreună doi băieți superbi

Sunt rare ocaziile în care cei doi publică fotografii cu cei doi băieți ai lor, însă de fiecare dată acstea sunt apreciate de fanii lor, căci cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți.

Mai mult decât atât, Alex, băiatul care de curând a împlinit 14 ani, se pare că a moștenit și pasiunea pentru tenis a bunicului său, Ion Țiriac senior, care i-a îndrumat pe nepoți să practice sport.

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul fostului mare tenismen, în urmă cu câțiva ani, pentru click.ro.

Citește și: Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu

xCristina Cioran și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment