După o lungă perioadă în care au stat departe de atenția publicului, George şi Amal au avut serile trecute o apariție spectaculoasă. Ei au participat la un eveniment caritabil în Edinburgh, People’s Postcode Lottery charity gala, și au atras toate privirile. Nu doar că păreau foarte îndrăgostiți și fericiți, dar cei doi erau și foarte eleganți.

George and Amal Clooney attend a charity gala in ScotlandSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Frumoasa avocată a purtat o salopetă blue-navy, din satin, care îi venea mănușă. Semnată de designerul Stella McCartney, salopeta i-a pus în evidenţă silueta fără cusur, având talia marcată de o curea neagră. Nici celebrul actor nu s-a lăsat mai prejos, venind îmbrăcat, de asemenea, la patru ace. El a purtat un costum navy în dungi, asortat cu o cămașă bleu.

Publicațiile de peste Ocean anunțau la începutul anului că cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar Amal ar fi luat gemenii și ar fi plecat de acasă.

Însă, cu apariția lor, Amal și Clooney au reușit să contrazică toate zvonurile. Cei doi au venit împreună la evenimentul din Scoția, s-au ținut non-stop de mână și nu s-au pierdut deloc din priviri