Albert de Monaco și-a sărbătorit pe 14 martie ziua de naștere. El a împlinit vârsta de 60 de ani, dar a ales să petreacă discret, alături de frumoasa lui soție, Charlene, și gemenii lor, în vârstă de 3 ani, prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella. „N-ați auzit? 60 este noul 40”, a declarat amuzat Albert pentru revista People. De ziua lui, el a participat împreună cu Charlene la ceremonia de la catedrala din Monaco, iar apoi a organizat o mică petrecere acasă, alături de familie.

Charlene Albert de MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: E cea mai vândută autoare din toate timpurile, dar Agatha Christie a avut o viață plină de mistere și marcată de tragedii. Iată prin ce drame a trecut

Își vor serba zilele de naștere în vară

Prințesa Charlene a postat pe Instagram imagini de la ziua soțului ei, în care l-a surprins pe prinț în timp ce suflă în lumânările de pe tort, ajutat de micuți. „În dreptul fotografiilor, ea a scris „La mulți ani, tati”.

Prințul de Monaco a explicat că el și soția lui nu și-au sărbătorit anul acesta zilele de naștere cu mare tam-tam pentru că vor să le serbeze în vară, în cadrul evenimentul „Happy 100th”, ceea ce simbolizează suma vârstelor lor,  40 și 60. Charlene a împlinit pe 25 ianuarie 40 de ani. Familia regală tocmai s-a întors dintr-o vacanță la ski.  Fosta înotătoare a postat mai multe imagini din vacanță, fiind foarte mândră că fiica ei, la doar trei ani a învățat să se dea cu ski-urile.

 

Citește și: