Doiniţa Oancea s-a fotografiat în timp ce a îmbrăcat rochia de mireasă şi a făcut imaginea publică. Prietenii au întrebat-o dacă se pregăteşte de nuntă, iar ea a confirmat.

doinitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

 

Superba actriță a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă, tip sirenă, cu un decolteu generos, ce va fi expusă, pesemne, al târgul de nunți ce va avea loc în week-end la Palatul Parlamentului, aceasta fiind o creație proprie de la atelierul ei de rochii. Fanii nu au mai rezistat și au întrebat-o direct dacă se pregătește de nuntă. „Faci nuntă”, „Te pregăteşti de nunta din serial cu Doruleţ?”. Vedeta nu a ignorat întrebarea și a confirmat amuzată imediat: ”Da. Da.”

Citește și: Jennifer Aniston va deveni mamă la 48 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii, deja au aflat sexul bebelușului

Are propriul atelier de rochii

Doinița Oancea e, mai nou, Pamela, unul dintre personajele noului serial de la Happy Channel, „O grămadă de caramele“. Actrița spune că nu-i place să se vadă interpretând pe ecrane, dar experiența e mult mai plăcută dacă îi dă replica lui Augustin Viziru, colegul și prietenul ei.

Actrița și-a lansat în vara un atelier de rochii de care este foarte mândră. „Să fac haine este o pasiune veche de-a mea, la care mă întorc de fiecare dată când am timp. Probabil mă simt atrasă de zona asta pentru partea creativă. Am început în vară un proiect personal de fashion care se numește „Reflection Clothing Lab“, iar acum încerc să duc în paralel cele două proiecte. Mai este atelierul de rochii de mireasă, unde sunt asociată cu prietena mea”, ne-a declarat Doinița într-un interviu.

Citește și: