Nici vorbă de probleme de sănătate. Cher are 72 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta, fiind într-o formă de zile mari. Îmbrăcată într-o ținută neagră cu un decolteu generos, controversata cântăreață a reușit să atragă imediat toate privirile la Londra, la premiera filmului „Mamma Mia: Here We Go Again”.

Mulți au întrebat-o la eveniment dacă a descoperit secretul tinereții eterne, iar artista a fost de acord să dezvăluie câteva dintre trucurile ei cu care se menține în formă. Aceasta susține că cel mai important este să ai grijă la tot ce bagi în gură de-a lungul vieții.

Locuinţa lui Cher din Malibu, ţinta unui RAID al poliţiei. O persoană a fost arestată. Ce s-a întâmplatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: La naștere, a fost abandonat de mama lui. Și-a trăit primele clipe de viață într-o cutie de carton, iar povestea lui face acum înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat după 31 de ani e uimitor

Cher ar fi avut probleme mari cu rinichii

„Ok, vă voi dezvălui secretele mele de frumuseţe. Nu beau alcool, nu fumez, nu mă droghez. Şi nu am făcut niciodată niciunul dintre lucrurile astea. Fac sport, dar am grijă să ţin şi dietă, însă  îmi place ciocolata“.

În ultimii ani, în presa din întreaga lume au apărut zvonuri că artista nu mai are mult de trăit, fiind grav bolnavă. Cher ar fi fost victima unei înfecții virale grave, care  i-a afectat în principal rinichii, iar restul organismului a fost devastat. Mai multe, unele publicații susțineau că artista are nevoie de un monitor cardiac și că ar urma să facă un transplant de rinichi. Însă, aceste informații nu au fost confirmate niciodată de Cher, iar aceasta pare mai bine și mai sănătoasă ca oricând.

Foto: Hepta

Citește și: