La un eveniment recent, organizat  la Clarence House, Camilla Parker a fost surprinsă în timp ce flirta de zor cu actorul britanic Brian Blessed, în vârstă de 81 de ani, profitând de faptul că soțul ei nu era prezent.

Potrivit martorilor, aceasta a fost extrem de încântată că vedeta i-a spus „tânără doamnă” și i-a făcut non-stop complimente, spunându-i că arată fantastic, ceea ce a făcut-o pe soția prințului William să se topească. Surse de la palat au declarat că nu au mai văzut-o niciodată pe Camillia așa fericită, cum a fost în compania actorului.

Citește și:S-a spus despre ei că sunt la un pas la divorț, dar au uimit pe toată lumea cu un nou anunț. Vor deveni din nou părinți

 

Camilla visează să devină regină

Mai mult, Brian s-a pus chiar în genunchi să-i sărute mâna Camillei, impresionând-o și mai tare cu acest  gest. O persoană care se afla chiar lângă ei a dezvăluit presei o parte din dialogul celor doi. „Îmi amintesc că am venit să stau cu tine”, i-a spus ducesa, iar Brian i-a dat replica imediat: „Da,  ai venit și te-ai așezat pe genunchii mei…l-am întrebat pe soțul tău dacă te pot cumpăra”. Însă, Camilla i-a răspuns scurt: „Tu poți să mă iei gratis”. Flirtul celor doi nu s-a oprit aici. Brian i-a tot repetat ducesei de Cornwall că arată minunat.

Camilla l-a pus într-o situație stânjenitoare pe prințul Chalres, iar scena  nu i-a picat deloc bine, însă acesta e convins că soția lui nu îl va părăsi prea curând, având în vedere că visul ei cel mai mare este să devină regină, iar acest lucru s-ar putea întâmpla cât mai curând.

Citește și: