Zilele trecute, Dani Oțil anunța că băiatul său va avea un prenume format din patru litere și, iată, chiar așa stau lucrurile.

Numele ales de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru copilul lor

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare numele ales pentru bebelușul lor, iar acesta este o surpriză totală: Luca Tiago Oțil.

De altfel, în ediția de ieri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul spunea că se duce să îl ”înmatriculeze” pe cel mic, adică să îl înscrie la Primărie în vederea întocmirii certificatului de naștere. Azi, în ediția de Neatza a avut loc un dialog savuros între Dani și Răzvan, pe seama numelui ales pentru copil.

”Dani: Mi se pare o prostie să dai de băut pentru că ți se naște băiatul. E o chletuială în plus. Nu cheltui destul cu copilul până la 20 de ani, plus nopți nedormite…

Răzvan: I-ai pus nume de fotbalist? (n.red. Tiago)

Dani: Pai toate numele sunt și de fotbaliști.

Răzvan: M-am gândit ca o să îi pui numele Alex, după numele ginecologului.Dani: Asta mai îmi trebuia”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente de când au devenit părinți. Fericitul tată i-a adresat noului-născut o scrisoare emoționantă, imediat ce acesta a venit pe lume.

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul său

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄


Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…


Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.


Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).


Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗


Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de c…😎.P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul TV.

Vezi și Dani Oțil, imagine adorabilă cu fiul lui. Ce au obsevat imediat fanii?

Citește și:

Monica Anghel a făcut COVID-19: „Aveți grijă de voi”

Connect-R va merge în fața altarului pentru doua oară. Dezvăluirea făcută la Asia Express