Bat clopotele de nuntă în showbiz! Fosta vedetă Disney, Bella Thorne (23 de ani), și iubitul ei, Benjamins Mascolo(27 de ani) s-au logodit după o relație de doi ani.

Bella Thorne și iubitul ei, cântărețul italian, Benjamin Mascolo, s-au logodit. Vestea a fost dată chiar de cei doi, atât de Bella, cât și Benjamin, pe rețelele de socializare. Ei au postat imagini și clipuri video pe rețelele lor sociale, în care își anunțau fanii că au decis să facă pasul cel mare.

„A spus DA @bellathorne”, a scris cântărețul italian pe contul său de Instagram. Acesta a mai postat și trei fotografii cu Bella, în care actrița își arăta mândră inelul de logodnă care este superb.

„Yay! Ne căsătorim. Vom celebra atât în Italia, cât și în America”, a adăugat solistul și înt-un filmuleț pe Instastory. Actrița a dat afirmativ din cap și a completat: „Da. Te iubesc atât de mult. Acum sărută-mă”.

Bella Thorne hosts DJ Set and Listening PartySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Benjamin a povestit pe contul său de Instagram cum a avut loc cererea în căsătorie. Momentan, cei doi filmează împreună o peliculă romantică intitulată „Time Is Up”, iar potrivit declarațiilor cântărețului, cererea a avut loc chiar pe platourile de filmare.

„Am scris o scrisoare de dragoste pe spatele scriptului filmului nostru… la finalul ultimei scene”, a dezvăluit Benjamin. „Ea era în fața monitorului cu regizorul și… surpriză.”

Fosta vedetă Disney face parte din vedetele care și-au recunoscut public sexualitatea. În 2016, a declarat că este bisexuală, iar în urmă cu doi ani a recunoscut public că este pansexuală. Pansexualitatea se referă la capacitatea de a simți atracție sexuală (și romantică) față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia.

Actrița și-a lansat în 2019 cartea „Viața unui mogul imbecil: Dezordinea mentală”, unde Bella vorbește despre luptele pe care le-a avut cu abuzurile sexuale, dificultățile legate de autostimă și bullyingul de care a suferit în adolescență din cauza dislexiei.

„Despre asta este vorba în carte, despre toate aceste lucruri pe care nu am putut să le fac și totuși le-am făcut în felul meu. Nu puteam să citesc, dar am învățat citind Biblia”.

Bella a făcut adesea confesiuni pe Instagram despre traumele pe care le-a suferit după ce a fost “hărțuită sexual toată viața ei”, dar și despre “nevoia de confirmare”.

Tânăra a mai dezvăluit că a suferit mult timp de „Sindromul Stockholm”, timp de mai mulți ani în care a fost abuzată.

În prezent, fosta vedetă Disney declară că se simte foarte bine și că a depășit cu greu problemele din trecut, dar a meritat.

„Mă simt fericită! trebuia să fac mai de mult asta, pentru că-mi place să scriu, îmi place să fiu fericită.” a concluzionat Bella.

Citește și:

Amna, mesaj dur pentru fostul soț. Ce i-a transmis artista: ”Roata se întoarce mereu”

ULTIMA ORĂ! Gabriela Cristea revine cu o nouă emisiune TV: ”O să îmi fie puţin dificil”