Ben Stiller și  Christine Taylor și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu de la gala de decernare a premiilor Emmy. În ciuda faptului că în 2017, ei și-au anunțat despărțirea la marele eveniment s-au comportat ca un adevărat cuplu și par foarte fericiți împreună.

În cei doi ani de când au decis să divorțeze, Ben și soția lui au continuat să se vadă și să petreacă timp împreună. Se pare că nu au putut să renunțe unul la celălalt după atâția ani petrecuți împreună. „Sunt o familie cua devărat iubitoare și drăguță”, a declarat o sursă pentru revista People.

Stilller a fost nominalizat la premiile Emmy la categoria cel mai bun regizor pentru mini-seria „Escape at Dannemora”.

Ben Stiller și Christine Taylorau apărut pentru prima dată pe covorul rosu, la doi ani de cand au anunțat că divorțeazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi erau căsătoriți de 17 ani și șocanta decizie că au decis să divorțeze au anunțat-o  printr-un comunicat comun. „Cu o dragoste și un respect extraordinar  pe care îl avem unul pentru celălalt și cei 18 ani petrecuți împreună ca un cuplu, noi am luat decizia să ne despărțim’, au declarat Stiller și Taylor pentru ET, în 2017.

 

Ben  și Christine s-au întâlnit la pe platoul de filmare de la „ Heat Vision and Jack’  în 1999. S-au căsătorit în anul 2000 într-o ceremonie pe malul oceanului în Kauai, Hawaii, și au împreună doi copii,  Ella Olivia (17 ani) și Quinlin Dempsey( 14 ani).

Ben a recunoscut în nenumărate rânduri că este îndrăgostit nebunește de soția lui, de aceea decizia lor a șocat pe toată lumea.

A reușit să se vindece de cancer

„Când am întâlnit-o , m-am gândit . A fost ceva de genul: Wow, este o persoană grozavă. O iubesc’, povestea Ben într-un interviu în 2007. Cei doi au jucat împreună în mai multe comedii, printre care „Zoolander’, ‘Zoolander 2′, „Dodgeball: A True Underdog Story’, „Tropic Thunder and Arrested Development’.

Ben Stiller a declarat în noiembrie anul trecut într-un interviu pentru „Today, că este cu adevărat norocos că a descoperit din timp că are cancer și a putut să se lupte cu această boală necruțătoare, chiar dacă i-a distrus viața sexuală.

„Este o lume cu totul nouă, deci trebuie să te reeduci pentru a te putea adapta. Pentru mine a însemnat să învăţ care îmi sunt opţiunile”, a explicat actorul, care a ascultat recomandarea medicilor şi şi-a eliminat prostata. „Mă simt grozav acum. Am fost cu adevărat norocos pentru că tratamentul meu a constat într-o singură intervenţie chirurgicală, a precizat actorul.

Stiller a declarat că în ciuda efectelor secundare asociate în mod normal unei astfel de operaţii, cum ar fi impotenţa, spune că el este într-o formă foarte bună şi că nu ar fi fost afectat de acestea. „Când mi s-a pus întrebarea: «Vrei să trăieşti sau vrei să te asiguri că viaţa ta sexuală este cea mai bună?», am optat pentru a scăpa de cancer şi a vedea ce se întâmplă ulterior şi din fericire totul este bine’, a declarat acesta.

Mai multe surse au declarat că, de când s-a despărțit de soție, Ben era ‘singur și nefericit’, și a decis în cele din urmă să facă orice îi stă în putință să-și recucerească soția și se pare că a reușit.. ‘Au avut problemele lor, dar Ben știe că nu va mai întâlni vreodată pe cineva ca ea’, a declarat o sursă din anturajul lor. ‘Și-a pus serios problema dacă nu cumva nu a muncit îndeajuns de mult pentru această relație și regretă profund faptul că a lăsat-o să plece’, a mai spus sursa. Așadar, cei doi se pare că au decis să-și mai dea o șansă și se pare că au făcut foarte bine, întrucât cei doi radiază de fericire.

 

Citește și: