Despărțirea celor două staruri din emisiunea “90 Day Fiancé” a fost anunțată marți, pe 12 octombrie, de Jessen,care a dat vina pe pandemie pentru faptul că mariajul lor s-a terminat.

„Astăzi este a doua aniversare a nunții noastre și, din păcate, și ultima”, a scris Jessen, alături de o imagine din ziua nunții lor.

„Mariajul nostru este o victimă a pandemiei de COVID-19, care nu va apărea în nicio statistică. Din fericire, ieși rapid mai sănătos și mai puternic ca niciodată. Unii dintre noi ceilalți vor rămâne probabil în terapie intensivă destul de mult timp. ”

Jessen – care a împărtășit câteva lucruri frumoase despre jumătatea lui – a continuat să dea vina pe pandemia de coronavirus.

juliana 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nu am avut puterea de a fi soțul care ai vrut tu să fiu. (…)Nu am reușit să recunosc că ai fost acolo pentru mine.”, a mai spus Jessen.

Câteva ore mai târziu, și Juliana a confirmat despărțirea pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit și felul în care vede ea lucrurile și motivul care a dus la destrămarea mariajului lor.

„Ai spus că pandemia de COVID-19 este unul dintre motivele pentru care nu mai suntem împreună, dar știm cu toții că a fost mai mult de atât. Așa cum ai precizat, am trecut prin multe împreună, și perioada COVID a fost o grea pentru noi, dar cea mai rea parte pentru mine a fost faptul că mi te-am închipuit mereu ca pe cineva care va fi mereu de partea mea, dar din păcate, mi-ai arătat ceva complet diferit”, a scris Juliana ca răspuns la postarea soțului ei.

„Nu mă mai simțeam parte din familie, ci mă simțeam doar o servitoare. A fost toxic până când mi-am dat seama că nu trăiesc viața pe care vreau să o trăiesc. Mă iubesc mai mult pe mine, suficient cât să recunosc că sunt importantă și vreau să fiu fericită”, a scris aceasta.

Michael și Jessen au participat la sezonul 7 al emisiunii „90 Day Fiancé”, difuzat în 2019 de TLC. Jessen a mai fost căsătorit cu Sarah Naso, cu care are doi copii, un băiat și o fată, iar cei doi au o relație amaiabilă.

Citește și:

Se deplasează în scaun cu rotile și are mari probleme de sănătate, dar Phil Collins a primit o nouă lovituă de la fosta soție

Cântărețul nostru a fost operat de urgență după ce i s-a descoperit o tumoare cerebrală. Mesajul artistului, de pe patul de spital