„Liam și Miley au decis să se despartă în acest moment. Odată cu schimbarea care apare în viața de cuplu, au hotărât că este momentul perfect să se focuseze pe carieră „, a declarat pentru „People” o sursă apropiată a cântăreței.

Artista a postat și pe Instagram, ulterior, o  fotografia unde a apărut fără verighetă.

Reprezentantul lui Miley a mai precizat că cei doi „vor rămâne părinți devotați ai animalelor pe care le dețin împreună” și roagă publicul să le respecte dreptul la intimitate pe parcursul acestui proces.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au format un cuplu timp de 10 ani

„Se străduiau să salveze relația de luni bune, dar distanța și proiectele în care erau implicați au dus la despărțire. Încearcau să-și repare relația, dar nu mai simțeau același lucru ca atunci când s-au căsătorit”,  a  mai declarat o sursă apropiată

„Liam este focusat pe o viață mult mai liniștită, în timp ce Miley se pregătește pentru un nou val în cariera sa. Cei doi au rămas în relații bune și nu a fost o despărțire grea dar ei au decis că sunt în puncte diferite ale vieții”, a mai spus sursa.

De altfel, Miley Cyrus deja a fost surprinsă în tandrețuri cu altcineva. Mai exact, ea a fost văzută în timp ce se săruta de zor cu o altă femeie. Artista a mai avut și în trecut relații cu femei, fiind bisexuală.  Site-ul american  TMZ a publicat o serie de imagini în care Miley Cyrus şi prietena ei, Kaitlynn Carter, se sărută şi schimbă atingeri afectuoase, cele două aflându-se într-o vacanță în Italia, pe lacul Como.

Liam a preferat ca după mariajul eșuat să plece în țara natală, Australia, unde va sta pentru trei săptămâni la fratele lui, actorul Chris Hemsworth. Potrivit prietneilor apropiați, Liam are inima frântă și este dezamăgit de comportamentul celei care i-a fost iubită timp de 10 ani.

View this post on Instagram

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Miley și Liam s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale filmului „The Last Song”. Cei doi au fost împreună în ultimii 10 ani dar și-au oficializat relația în Franklin, orașul american în care s-a născut artista. Ei au avut o relație tumultoasă, căsătorindu-se în cele din urmă în decembrie 2018, în cadrul unei ceremonii intime.

Citește și: