Claudia Pătrășcanu și soțul ei s-au despărțit cu mare scandal după trei ani de căsnicie. Artista a fost dată afară din casă de soțul ei, Gabi Bădălău, pe care îl acuza de infidelitate și de agresare verbală și psihică. Bruneta și-a luat copiii și a plecat, însă războiul dintre cei doi a continuat, iar ea a primit mesaje de amenințare din partea soțului. Acum, la aproape un an de când și-au anunțat despărțirea, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să facă pace.

 

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare ca a ajuns la sfârșit. Artista a dezvăluit că s-a împăcat cu tatăl copiilor ei, cu care acum poate discuta civilizat și au decis să îngroape securea războiului, relația dintre ei fiind una amicală acum. Mai mult de atât, cei mici au petrecut sărbătorile pascale alături de tatăl lor.

„Au fost la tatăl lor de Paște. Anul acesta de Crăciun, vor fi cu mine. Majoritatea timpului îl petrecem împreună.  Suntem pe un drum bun. Cred că s-au mai liniștit apele și ne-a mai luminat Dumnezeu mintea și mergem mai departe în instanță. Ne urmăm cursul vieții. Îmi doresc să fie bine și să fim doi părinți maturi, să ne putem crește împreună copiii și să nu simtă despărțirea noastră.” a spus Claudia Pătrășcanu pentru Showbiz Report.

Se pare că după despărțirea șocantă și multe reproșuri, cei doi au ajuns, în sfârșit,  la un consens de dragul copiilor

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că odată cu despărțirea de Gabi Bădălău, viața ei a căpătat o altă dimensiune și a învățat să se iubească mai mult decât o făcea înainte, motiv pentru care se simte împlinită și fericită.

„La mine au venit anul acesta toate și a trebuit să lucrez cu mine foarte mult. Am fost cu copiii, nu singură. Eu dacă îi am pe băieți, am totul. Abia acum tot universul se învârte în jurul meu și al copiilor. Dacă înainte se învârtea în jurul fostului soț și a familiei, acum e altfel. Am înteles că trebuie să mă iubesc mai mult. Am învătat, am studiat. Am uitat de existența mea și am pus alte lucruri pe primul loc, dar uitasem să mă iubesc pe mine. E atât de imprevizibilă viața. Mi-am schimbat principiile și felul de a gândi.” a mai spus artista.

Citește și:

Ce mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! A ajuns-o pe mama ei în înălțime!

Ce face Gianina din „Las Fierbinți” în izolare! Imaginile care au cucerit internetul