Felix Baumgartner a oferit recent și răspunsul la această întrebare, el postând pe Instagram o suită de fotografii în care apare alături de Mihaela. Pe fundal se aude, simbolic, melodia „Can’t get you off my mind”, cântată de Lenny Kravitz.

Postarea nu e întâmplătoare, ci vine într-o zi specială pentru cei doi. În 23 octombrie, Mihaela și Felix sărbătoresc 6 ani de iubire.

Impresionată de gestul iubitului ei, Mihaela Rădulescu a postat și ea o imagine pe Instagram, care a venit însoțită de un răspuns pentru cadoul inedit primit din partea lui Felix Baumgartner: “Fața mea când văd așa ceva”, a spus vedeta.

Recent, Mihaela Rădulescu a infirmat toate zvonurile privind despărțirea de Felix și a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată, însă a decis să nu își mai expună viața amoroasă în social media, ci să o trăiască în intimitate, alături de partener.

Vezi și Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit?

Citește și:

Trecutul dureros al lui Mihai Trăistariu. ”Tatăl meu a murit când aveam 17 ani. Maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el”

Cum a slăbit Alina Ceuşan după naştere: „Am avut 71 de kilograme când am mers să nasc…”