S-a speculat ba că cei doi s-ar fi căsătorit în secret, ba că artista ar fi fost cerută în căsătorie și ar fi spus deja ”da”. Asta, mai cu seamă pentru că ea declara recent că abia așteaptă să-și întemeieze o familie și să aibă o fetiță cu Edward.

Invitat la „Star Matinal”, Edward Sanda a lămurit cum stau lucrurile. Cântărețul a mărturisit ce l-a atras și ce îl atrage la tânăra artistă și a vorbit despre zvonurile legate de cererea în căsătorie.

Edward Sanda a spus că îi este greu să explice exact ce îl atrage la Cleopatra, însă a ținut să menționeze că foarte multe dintre părerile, gândurile și sentimentele lor se aliniază perfect. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă.

Totodată, a vorbit și despre trecerea de la prietenie la iubire, despre care spune că a fost ceva destul de normal.

„Bine, nu mai vorbim că arată… Nu a fost o trecere foarte ieșită din comun, noi eram prieteni, aveam o energie foarte frumoasă. Doar că acum s-a amplificat și am simțit că trebuie să fie mai mult de atât. Amândoi am spus te iubesc, în același timp. Serios.

Mama e fana ei, de când era Cleopatra mică. Și acum e fan”, a povestit Edward Sanda, la Antena Stars.

Cât despre zvonurile despre căsătorie, artistul atât a avut de spus: „Nu, încă nu am cerut-o”.

Vezi și S-au căsătorit în secret? Mesajul care îi dă de gol

Citește și:

„Divina Valeria Seciu” împlinește azi 81 de ani. Prin ce dramă trece actrița la bătrânețe. Are parte de clipe triste spre finalul vieții ei

Familia Elenei Gheorghe nu a fost de acord ca ea să se căsătorească cu Cornel Ene: „L-am ținut ascuns un an și jumătate”