Între Cleopatra Stratan și Edward Sanda (23 de ani) e iubire mare. Și asta se vede cu ochiul liber din imaginile pe care le postează adesea pe rețelele de socializare, dar și din declarațiile lor prin care lasă de înțeles că au planuri mari de viitor împreună.

Cei doi își fac non-stop declarații de dragoste pe rețelele de socializare, însă într-un instastory Edward Sanda a numit-o pe Cleopatra Stratan într-un mod surprinzător, dându-le imediat de gândit faniilor.

Cleopatra-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

După ce Cleopatra a dezvăluit deja că cei doi se gândesc deja să devină părinți, acum Edward când a vorbit despre Cleopatra i-a pus nevastă, ceea ce i-a făcut pe unii să se întrebe dacă nu cumva cei doi artiști s-au căsătorit în secret.

„Ce înseamnă să ai nevastă” a spus Edward Sanda în Isntastory.

„Dependent de tot ce înseamnă #TU! Tu și eu pentru toată viața”, „Iubirea vieții mell”, „ Am găsit dragostea în râsul tău. Parcă ne știm din alte vieți”, „In lumea asta agitată. Tu-mi ești liniștea!”, „Pătați cu dragoste”, sunt doar câteva dintre mesajele artistului la adresa frumoasei sale iubite.

Nici mesajele Cleopatrei Stratan nu au întârziat să apară:  „Viața mea merită trăită alături de tine cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm”.

Cleopatra Stratan a declarat luna trecută că abia așteaptă să-și întemeieze o familie cu Edward și că își dorește cu el o fetiță.

„O fetiță va purta hainele mele din videoclipul piesei Ghiță, adică fetița noastră”, a mărturisit artista.

Citește și:

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit patru ani de la nuntă

Interviu EXCLUSIV Paula Herlo: ”Omul crede în oameni, iar jurnalistul crede în adevăr”