Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers recent într-o vacanță de vis împreună, iar dovada stă și în postările pe care le-au făcut pe rețelele de socializare. Cei doi amorezi se simt foarte bine împreună și au ales să le arate internauților la ce activități iau parte.

Răzvan Simion pare foarte îndrăgostit de Daliana Răducan, cu care se afișează în ultima vreme în ipostaze din ce în ce mai drăgăstoase, dar cele mai recente imagini cu ei i-au pus pe gânduri pe fani, care au început să se întrebe dacă cumva cei doi s-au căsătorit în secret.

Prezentatorul de la ”Neatza” și Daliana Răducan au avut o escapadă romantică la Atena, de unde au pus imagini adorabile pe rețelele de socializare. Însă, într-una dintre fotografii, internauții au putut să sesizeze un detaliu important din relația lor: oare cei doi au luat decizia să facă un legământ în fața lui Dumnezeu, departe de ochii curioșilor? ”Only Gods” (n.r. ”Doar zeii…”), este mesajul scris de Răzvan Simion în dreptul imaginii în care apare sărutând-o pe obraz pe Daliana, cu care se ține drăgăsots în brațe.

Razvan-si-daliana-cupluSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Daliana este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din București. Mai mult, Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună și relația lor merge ca pe roate.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble în urmă cu un an
În urmă cu un an, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a postat atunci o fotografie cu artista, însoțită de un mesaj în care a vorbit despre relația lor. Răzvan a spus atunci că se iartă pe sine pentru ce nu a oferit și a mărturisit că-i redă libertatea cântăreței, dar și-a găsit repede alinare în brațele Dalianei.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de șine. Dar separat.

Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt intelept”, este o parte din mesajul scris atunci de Răzvan Simion, care rupea inimile fanilor.