John Cena s-a  căsătorit în mare secret cu frumoasa sa iubită, Shay Shariatzadeh, după o relație de aproape doi ani.

Celebrul actor american și luptător de  wrestler John  și-a găsit în sfârșit fericirea, alături de Shay. Cei doi s-au căsătorit în Tampa, Florida, pe 12 octombrie, potrivit E! news.

Cei doi au fost văzuți prima dată împreună în martie anul trecut, când au fost surprinși la o întâlnire în orașul natal al lui Shay, Vancouver, Canada. Oficial au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu în octombrie, anul trecut, la premiera filmului „Playing With Fire”.

Faimosul luptător de wrestling, John Cena, a mai încercat o dată să renunțe la burlăcie. El a fost lăsat cu ochii în soare de către logodnica sa, Nikki Bella, după șase ani de relație, în aprilie 2018.

Dolittle Los Angeles PremiereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi trebuiau să se căsătorească și  cu două săptămâni înainte de marele eveniment, însă Nikki a luat decizia de a pune capăt poveștii lor de dragoste, părăsindu-l practic în fața altarului. Motivul?  Cei doi nu aveau aceeași viziune pentru un viitor împreună.  

„Nikki a visat mereu să aibă o familie, iar John nu își dorea copii, așa că aceasta a fost cauza despărțirii lor. Amândoi sunt dedicați carierelor lor, dar Nikki își dorește mai mult.”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru ET.

Citește și:

Imaginea cu Adelina și soțul ei a cucerit internetul. Gestul făcut de Virgil i-a topit pe toți

”Începi să semeni cu mama Zina!”. Atacul dur al fanilor pentru Loredana. Cum s-a pozat vedeta