Site-urile britanice au dezvăluit primele detalii de la petrecera burlacilor a prințului Harry. Aceasta va avea loc în Alpii elvețieni, la Verbier, locația preferată de schi a roșcovanului. Lui i-a sărit în ajutor prințul Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a, care i-a pus la dispoziție casa lui de vacanță, Helora, în valoare de 13 milioane de lire sterline, aflată în apropierea pârtilor de schi. Însă, aceștia se vor distra pe cinste la barul La Vache din Verbier.

Ofițerii de securitate ai lui Harry care îl însoțesc de fiecare dată în vacanță, au ajuns deja în prestigiosul resort pentru a cerceta zona. „Am văzut echipa de protecție a lui Harry la barul La Vache, unde au luat prânzul”, a spus un martor din Verbier pentru Daily Star, precizând că aceștia pregătesc venirea lui Harry. „Câțiva dintre angajații barului i-au recunoscut pe paznicii regali de când au fost cu Harry în 2016 la schi. Imediat cum au fost recunoscuți au decis să plece, pentru că unii localnici i-au întrebat dacă vine prințul”, a mai spus sursa.

Cozy restaurant La Vache on top of the Attelas with stunning mountain views! #lavacheverbier #attelas2 #jamesblunt #mountainrestaurants #mountaindeco #mountaininteriors #mountaincabin #carlfogarty #lawrencedallaglio

A post shared by Patricia (@bits_and_pieces_lifestyle) on

Full #LaVacheBurger #FoodPorn #LaVacheverbier #Verbier #verbierski #4valleys #Heineken #switzerland

A post shared by Lou (@cmlewis85) on

Nunta va avea loc pe 19 mai

Barul „La Vache” este deținut de de Rob Sawyer, prieten cu Harry,  de jucătorul de rugby Lawrence Dallagio, de artistul James Blunt și de motociclistul Carl Fogarty. Însă, oaspeții nu se vor delecta cu preparate care care mai de care mai sofisticate, ci bucătarul Heston Blumenthal va pregăti pentru oaspeți burgeri, pizza și supă gulaș.

 

La Vache out of season #lavacheverbier #jamesblunt #attelas2 #montgelé #mountainview #mountainterraces

A post shared by Patricia (@bits_and_pieces_lifestyle) on


Prințul Andrew s-a asigurat că are vila liberă pentru petrecerea lui Harry, drept „cadou”din partea lui. Meghan Markle și prințul Harry vor organiza în primăvară încă o petrecere oficială. Cei doi s-au logodit luna trecută și se vor casatori pe 19 mai la Capela St. George din Palatul Windsor.

 

Citește și: