Dovadă stau și pozele din Fiji, unde Meghan a apărut într-o rochie mulată ce i-a lăsat la vedere burtica de gravidă care este foarte vizibilă și mult prea mare pentru doar trei luni

Cântăreața australiană Missy Higgins, care s-a întâlnit cu ducii de Sussex în Australia, unde au fost în turneul regal, a dezvăluit pe Instagram că Meghan ar fi însărcinată în 4 luni, ci nu în trei.

„I-am zis că îmi pare rău pentru ea că trebuie să participe la atâtea activități, în timp ce este gravidă în patru luni”, a scris aceasta. Acest lucru înseamnă că Meghan urmează să nască în luna martie.

Citește și: Thalia a fost dusă de urgență la spital. Celebra cântăreața mexicană a fost găsită inconștientă în casă. Care e starea ei

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea fetiță

Pe de altă parte, o astrologă renumită, Sally Kirkman,  a dezvăluit data exactă la care va naște fosta actriță americană primul copil al cuplului regal. Sally a fost și cea care a prezis și faptul că ducii de Sussex vor anunța în luna octombrie că vor deveni părinți, așa cum s-a și întâmplat.

Aceasta a dezvăluit acum ceva timp pentru un tabloid britanic că „a consultat stelele” și acestea indicau că anunțul că Meghan și Harry vor deveni părinți va avea loc în luna octombrie, iar acum poate spune și când va naște ducesa și ce sex va avea copilul, cu ajutorul semnelor indicate de Lună.

„Semnele Lunii dezvăluie când devii părinte. Așadar, datele îmi arată că ziua nașterii va fi pe  17 aprilie sau 18 aprilie, când Luna va fi în Balanță”, a spus aceasta, precizând că ducii vor avea o fetiță, așa cum își doresc și viitorii părinți.

Citește și: