Castelul Windsor este un loc special pentru cei doi îndrăgostiți, fapt pentru care au decis să-și unească destinele în frumoasa reședință regală din vestul Londrei, în luna mai.

Un purtător de cuvânt al actriței a declarat că Markle intenționează să-și păstreze cetățenia americană, dar va deveni și cetățean britanic, însă deocamdată e prea devreme să se pronunțe în privința dublei cetățenii, pentru că acest demers va dura câțiva ani.

Nunta va avea loc după un alt mare eveniment al casei regale, și anume venirea pe lume în luna aprilie a celui de-al treilea copil al lui Kate MIddleton și al prințului William.

Meghan va fi botezată după regulile biserice anglicane

Prințul Harry și Meghan și-au anunțat logodna, luni,  în cadrul unei ședințe foto în grădina palatului Kensington din Londra. Ei și-au făcut prima apariție publică oficială împreună în grădina palatului, iar mezinul familiei regale a mărturisit căa știut că Meghan este aleasa lui din  momentul în care a întâlnit-o. Ei își vor uni destinele într-o ceremonie la capela St George. Înainte de ceremonie, Meghan care este  protestantă, va fi botezată în Biserica Anglicană și se va converti la catolicism.

 

După nunță, cuplul va locui în Nottingham Cottage de la palatul Kessington, care este și reședința oficială a ducelui și ducesei de Cambridge, iar Meghan se va și ea de Fundașia caritabilă regală, înființată de Harry, Kate și William în 2009.