Noua emisiune pe care vedeta o va prezenta la Antena Starsse va numi „Te iubesc de nu te vezi” şi va fi, de asemenea, o emisiune despre dragoste, potrivit Spynews.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă. Spun , dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea” a declarat Gabriela Cristea despre noua sa emisiune „Te iubesc de nu te vezi” în exclusivitate pentru Spynews.ro

Citește și: A cerut ca nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle să fie anulată: „Nu e prea târziu”

Se va bate în audiențe cu rivala ei, Bianca Drăgușanu

Gabriela Cristea va prezenta la Antena Stars tot o emisiune matrimonială, pe același tronson orar, de la ora 13:00, unde va apărea împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, la cererea vedetei.

Îndrăgita prezentatoare TV a anunțat încă din luna ianuarie că este pregătită să se întoarcă din nou pe micul ecran, la doar câteva luni după ce a devenit mamă. Însă, se pare că nu a reușit să se întoarcă în emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, și a decis să plece la un post tv concurent.

Citește și: