Marele eveniment va avea loc pe 6 septembrie, iar Gabriela și Tavi vor să petreacă cu mare fast și i-au pregătit fetiței lor multe surprize. În plus, Thea Iris Selena va avea două perechi de naș în ziua în care va fi creștinată, așa cum a fost și la botezul surorii ei, Victoria.

Botezul micuței Iris va avea loc pe 6 septembrie

Așadar,   pe lângă Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, ei au mai ales doi nași. O bună prietenă de a lor, Andreea Aramă, și pe Tudor Alesssandro Marin, despre care spun că este fiul unor buni prieteni și care este ca un frate mai mare pentru Victoria și Iris. Potrivit wowbiz, micuța va fi botezată la Biserica Sfinții Mihail și Gavril Petrești, din Corbeanca, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Pipera.

„Botezul va fi mai spectaculos cu peste 100 de invitați și cred că atunci o să dansăm noi pentru prima dată ca soț și soție’, a spus Gabriela Criste.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă. Cele două fete ale lor, Thea Iris, care a venit pe lume în  luna martie, și, Bella Victoria, sunt extrem de frumoase și  au moștenit de la mama lor ochii albaștri.

Citește și: