Aceasta a fost surprinsă la mall, ținându-se de mână cu Adrian Brâncoveanu. Bărbatul are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară, potrivit dcnews.

Mai mult, povestea lor de iubire se pare că durează de ceva, având în vedere că Andreea Marin și-a petrecut vacanța în Tunisia, alături de fiica ei. Ea a postat numeroase imagini din vacanța pe care și-a petrecut-o în țara africană în luna august.

După ce au apărut, în week-end,  poze cu vedeta și noul ei iubit, fanii Andreei au întrebat-o direct pe aceasta pe o rețea de socializare. Andreea nu a evitat să raăspundă, însă nici nu a confirmat relația cu acesta.

Andreea Marin, dezvăluire neașteptată. A ajuns în pragul suicidului: „A fost cumplit…”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Un cântăreț celebru a fost rănit în timpul unui concert. A fost scos pe targă de pe scenă și dus la spital! Imagini cu un puternic impact emoțional

Andreea Marin a refuzat să dea detalii despre relația ei

“O întrebare la care sper să primesc un raspuns și nu un „block” ? De ce doar când ai tu nevoie/dorești atenția presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, grădină etc.,  iar atunci când ești „prinsă pe nepregătite” ( de mana cu actualul ) îi tratezi de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter aratand o față duplicitara? Seara bună!”,  a comentat un fan.

Andreea Marin a răspuns imediat. “Nu e nimic duplicitar in a decide ca nu vrei sa raspunzi oricarui personaj care isi permite sa te traga de maneca pe strada, agresandu-te cu intrebari, filmandu-te fara sa ceara acceptul. Cand esti abordat civilizat, raspunzi civilizat, pentru ca simti. Altfel, nu. Nu esti dator nimanui sa faci confesiuni despre viata intima, daca nu vrei”,  a reacționat imediat Andreea.

Alți fani însă i-au luat apărarea pentru faptul că nu vrea să vorbească despre viața ei personală:  „Eu cred ca fiecare om poate decide ce vrea si când vrea (el nu ?!?! Poate ea are chef sa se deschida atunci cind ii doreste sufletul si nu când vrem noi . E foarte simplu”, a scris un alt internaut.

Citește și: