Se știe că Donald Trump și-a înșelat soția de mai multe ori, însă se pare că nici Melania nu este ușă de biserică. Presa de peste Ocean susține că aceasta are un amant de câțiva ani, iar liderul de la Casa Albă știe acest amănunt, însă nu e prea deranjat.

 

Noel Casler, un fost angajat al lui Trump care lucrat și la celebrul show al acestuia „The Apprentice”, susține că prima doamnă are un iubit. Mai mult, cei doi au o relație ce durează de câțiva ani și acesta lucrează în clădirea Trump Tower, pe care o deține soțul ei.

 

Potrivit acestuia, pe iubitul Melaniei îl cheamă Henry “Hank” Siemers și este șeful securității de la magazinul Tiffany’s, care se află  Trump Tower.

Nu e prima dată când acest amănunt iese la iveală. Monica Byrne, o nuvelistă, a dezvăluit de asemenea, în urmă cu ceva timp că Melania este implicată în altă relație și că Donald Trump știe acest lucru.

În plus, pe vremea când locuiau în trump Tower, Melania nu stătea cu soțul ei, ci cu iubitul ei Siemers.

Mai mult, nu mai e un secret pentru nimeni că Melania și Trump sunt la un pas de divorț. Singurul motiv pentru care mai sunt împreună e din cauza faptului că Donald a câștigat alegerile și a devenit președinte. Ei au actele de divorț pregătite și dacă Trump nu va fi ales din nou președinte la alegerile din noiembrie,  cei doi vor divorța. Trump i-a promis soției sale că îi va reda libertatea, doar după ce i se va încheia mandatul.

Citește și: