Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh din lumea, însă aceasta și-a anunțat apropiații că peste doi doi ani, când va împlini  95 de ani, vrea să se retragă, urmând să-i predea puterea fiului ei, prințul Charles.

Așadar, când se va întâmpla acest lucru, Kate Middleton va călca pe urmele regretatei prințese Diana și va primi un nou titlu. Mulți s-au întrebat care va fi acesta, iar acum misterul a fost elucidat.

Kate Middleton s-a născut Catherine Elizabeth Middleton în 1982. Când s-a măritat cu prințul William, în aprilie 2011, ea a devenit Catherine, ducesa de Cambridge, iar de atunci toată lumea i s- a adresat așa.  Însă, Kate nu-și va păstra mereu acest titlu.

Când prințul Charles va prelua tronul, William și Kate vor înainta și ei pe linia succesiunii la tron și vor primi noi titluri.

William va primi titlul deținut de tatăl lui, prințul de Wales, iar Kate va prelua titlul pe care l-a avut regretata Lady DI, prințesă de Wales. Această titulatură trebuia să o paorte și Camila Parker, dar, se pare, că din respect pentru prințesa Diana, a refuzat-o, muluțimdu-se cu ducesa de Cornwall.

William va fi cel de-al 22-lea bărbat din istoria familiei regale care va avea onoarea să primească acest titlu.

Citește și: