Potrivit publicației, ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani,  s-ar putea să nască într-o zi mare, pe 23 aprilie, de Sfântul George (n.r.- Sfântul Gheorghe). Jurnaliștii susțin însă că sunt șanse mari ca cel de-a treilea moștenitor să vină pe lume și pe 29 aprilie, o zi foarte specială pentru cuplu regal. Kate Middleton și William împlinesc pe 29 aprilie șapte ani de la nuntă, iar venirea copilului pe lume în această zi ar fi pentru ei cel mai frumos cadou.

Citește și: Primele imagini cu Elena Udrea însărcinată. Cum arată acum fostul ministru

Ce sex va avea copilul

Potrivit unor surse de la palat, Kate și William nu au vrut să știe de data aceasta sexul copilului, preferând că totul să fie o surpriză.  Ducesa urmează să nască în aripa privată Lindo de la spitalul St Mary, din Londra, unde i-a adus pe lume și pe micul prinț George și pe prințesa Charlotte, după ce regina Elisabeta a II-a s-a opus ideii ca ducesa să nască acasă, la palatul Kensington.

 

Kate nu a dezvăluit niciodată, în niciuna din sarcini,  ce sex va avea copilul, în mod direct. Ea a preferat să dea diferite indicii cu ajutorul hainelor ei. Când l-a născut pe prințul George, ducesa a apărut în public în ținute albastre, iar în timpul sarcinii cu Charlotte a purtat haine roz. Însă, deși inițial s-a scris că Middleton urmează să aducă pe lume încă o fetiță, după ce a apărut din nou îmbrăcată în haine roz, la ultimele două apariții ducesa și-a făcut apariția în rochițe albastre.  Dacă până acum se spunea că cea de-a doua fetiță a lui William și a lui Kate se va numi Alice sau Victoria, numele favorite pentru băieței sunt Arthur și Henry.

Citește și: