Ea a îmbrăcat o rochie neagră, parțial transparentă și foarte sexy, în timp ce el a abordat un look de zombi și s-a îmbrăcat de asemeni în negru.

au-avut-costume-foarte-reusiteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Aproape 50.000 de persoane au apreciat instantaneele. “Dacă te vede bunica face infarct!, “M-am speriat!”, “Am crezut că e The Weeknd”,sunt câteva dintre comentariile primite de artist.

Și nu ești de condamnat dacă nu l-ai recunoscut, pentru că machiajul realizat de Ana Cucuta a fost într-adevăr unul foarte bine realizat. Iar ”pânza” pe care specialistul l-a realizat este nimeni altul decât Mario Fresh.

Iar frumoasa brunetă de lângă el e nimeni alta decât Alexia Eram, fiica Andreei Esca. De părul vedetei s-a ocupat Tudor Ștefan, iar ținutele au fost alese de Lucy Faur. La final, rezultatul a fost spectaculos, mai cu seamă că și ambientul a fost atent decorat.

”O, my good…ce sexy ești”, i-au scris fanii într-un glas vedetei de pe Instagram.

Vezi și Alexia Eram și-a cumpărat apartament în buricul Capitalei, din propriii bani: „Trei camere, cochet şi e al meu!”

Citește și:

Eliza și Cosmin Natanticu au explicat de ce nu și-au recunoscut gestul cu care au supărat-o pe Patrizia în Asia Express

Are mari probleme de sănătate, inclusiv Parkinson, iar acum celebrul cântăreț de 72 de ani va fi operat din nou: ”Mi-e teamă…”