Domiciliul celor două va fi în casa din Pipera, alături de Pepe, acolo unde au crescut. Apropiații familiei au făcut câteva dezvăluiri pentru impact.ro, cu privire la divorțul dintre cântăreț și Raluca Pastramă. “Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat o persoană apropiată cuplului.

Deși Raluca și-ar fi dorit ca fetele să rămână cu ea, în cele din urmă micuțele au avut ultimul cuvânt. Pepe este în culmea fericirii acum, pentru că fiicele lui au decis să locuiască alături de el.

Pepe și Raluca Pastramă au fost nevoiți să ajungă la o întelegere și în ceea ce privește programul de vizite, acum că fetele au ales unde să locuiască. ”Raluca le va putea lua pe fete de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, au mai declarat aceleași surse.

Raluca și Pepe nu au întâmpinat neînțelegeri nici în cazul împărțirii averii. Astfel, Pepe va ceda grădinița Ralucăi, spațiul fiind în casa în care bruneta a crescut.

Cei doi par să-și soluționeze, pe rând, mare parte din probleme. Raluca a hotărât să renunțe și la plângerile făcute împotriva artistului. Pepe a decis să îi cedeze fostei sale soții și afacerea, pe care o va trece pe numele acesteia.

Până să ajungă la toate aceste înțelegeri, Raluca solicitase domiciliul fetelor în casa părinților săi dar și suma de 7.000 de euro care ar fi reprezentat pensia alimentară lunară.

Vezi și Pepe le-a explicat fiicelor sale că el și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Care a fost reacția fetelor

Citește și:

La ce intervenție a recurs Cristina Spătar, de dragul iubitului cu 21 de ani mai tânăr

Tora Vasilescu face un anunț trist și neașteptat: ”Am pus punct vieţii de actor”