Potrivit spuselor Iulianei Luciu, între ei doi ar fi, de fapt, o simplă relație de prietenie și nimic mai mult: ”Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun.

Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig.

Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public”, a declarat Iuliana pentru Antena Stars.

Iuliana a mai explicat și faptul că ei doi se cunosc de foarte mulți ani, iar între ei nu ar putea exista mai mult decât o prietenie pentru că nu ar vrea să strice ceea ce au reușit să construiască până acum.

Sora Nicoletei Luciu a recunoscut faptul că au ieșit împreună de mai multe ori, ba chiar au și postat fotografii împreună pe rețelele de socializare.

”Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus, le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am”, a mai zis ea.

Vezi și Fotografie de colecție, cu surorile Luciu, de acum 13 ani. Cum arată acestea în prezent

Citește și:

Rita Wilson, soția lui Tom Hanks, s-a testat pentru a vedea dacă mai are anticorpi, la 9 luni după ce a avut Covid. Iată și verdictul

Cum arată și ce mai face în prezent Cătălina Toma, fosta Regină R&B