Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble vrea să se mărite și să-și facă o familie numeroasă. Mulți au crezut că după despărțirea de Răzvan Simion, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Harlys.

Cei doi au fost de nedespărțit timp de câteva luni și tot s-au întâlnit în diverse locuri, iar actorul a venit pentru ea și în România, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că relația celor doi este una destul de seriosă.

Însă, de când a plecat Harlys din România, se pare că relația lor s-a cam răcit. Drept dovadă, stă faptul că cei doi nu mai sunt așa activi pe contul celuilalt cum se întâmpla înainte, să-și comenteze fiecare imagine și să-și facă adevărate declarații de dragoste. Dacă Harlys mai îi postează câte o inimioră din când în când la câte o imagine, artista nu-i mai răspunde. Acest lucru a fost obervat de fani și mulți s-au întrebat dacă cei doi mai formează un cuplu.

Lidia radia lângă actorul cubanez, Harlys Beccerra. Deși este cu nouă ani mai în vârstă decât ea, cei doi păreau că se înțeleg foarte bine și nu pot sta prea departe unul de celălat. Cu toate acestea, a trecut mai bine de o lună de când cei doi nu s-au mai văzut și niciunul nu a mai publicat poze cu ei.

lidia bubleeeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Artista declara în urmă cu câteva săptămâni că dragostea a apărut în viața ei când nici nu se aștepta și mărturisea că se simte foarte fericită.

„Sunt fericită pentru mine.Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta”, a spus artista pe Instastory când a fost întrebată de iubitul ei.

Mai mult, când a fost întrebată cum s-au cunoscut, Lidia a mărturisit că este o poveste lungă și o va spune curând.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”.

Tatăl Lidiei Buble refuză să-i cunoscă pe iubiții Lidiei Buble

„Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Pe de altă parte, tatăl Lidie Buble ar refuza în continuare să-i cunoască pe iubiți fiicei sale. Potrivit surselor impact.ro, pastorul penticostal nu vede cu ochi buni relația fiicei sale cu un străin. Tatăl Lidiei Buble este pregătit să-l primească în casa sa și să-l cunoască doar pe bărbatul care îi va deveni soț fiicei sale. Până atunci, însă, nu vrea să aibă de-a face cu niciun iubit de-al fiicei sale.

Harlys Becerra s-a născut în Cuba, pe 11 iunie 1984 și este de profesie actor. A jucat în „Vis a vis” (2015), o producție Netflix, în „Bounty Hunters” (2017) și a avut o apariție și în serialul „Umbre”. Are 411.000 de urmăritori pe Instagram, unde își promovează o imagine de sex-simbol și de împătimit al sporturilor nautice.

Citește și:

Emmanuel și Brigitte Macron s-au plimbat ca doi îndrăgostiți pe străzile din Honfleur

Oana Roman, mesaj către fostul soț, în văzul și auzul lumii: ”A fost cu ras și cu plâns…”