Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor au ajuns în Republica Dominicană pe 27 iulie, după un zbor cu peripeții. Iată că după două săptămâni, timp în care a filmat de zor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral și-a văzut și el familia reîntregită. Andreea Ibacka și cei doi copii, Namiko și Tiago, au ajuns și ei în Dominicană și au luat deja pulsul plajei exotice de la Marea Caraibilor.

Andreea Ibacka a ajuns în Republica Dominicană

Andreea Ibacka a publicat poze superbe pe InstaStory, încă de joi seară, ținând cont că acolo sunt cu 7 ore în urmă față de România. Cu umorul lor caracteristic, Andreea și Cabral au găsit câte o explicație haioasă pentru fiecare poză. „Stau ăștia mici la poze de zici că i-am răpit. Dacă n-aș fi făcut aceleași fițe și balete cu ai mei la pozele de vacanță, aș fi zis mai multe. Așa…Mama, tata, sunteți răzbunați”, a scris Andreea în dreptul unei imagini cu totți patru.

andreea-ibacka-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Andreea Ibacka a fost nevoită să zboare 13 ore, cu escală, cu doi copii mici,. pentru a ajunge la „locul de muncă” al soțului ei. Dar efortul a meritat, căci familia se poate bucura și de o vacanță exotică, împreună. Mai mult, Namiko și Tiago au și 3 parteneri de joacă acolo, pe care îi cunosc foarte bine. Este vorba despre copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu, Adrian, Alexandru și Andrei.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru scoate-mă de aici”

PRO TV a anunțat lista completă a vedetelor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul care supune celebritățile la provocări extreme. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Citește și: Ce soră frumoasă are Cabral! S-a reunit toată familia la botezul micuțului Tiago! Vedeta PRO TV se înțelege perfect cu tatăl vitreg

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete