Monarhul, în vârstă de 94 de ani, a confirmat că va ieși din izolare și se va întoarce luna viitoare la palatul Buckingham pentru a-și continua munca de acolo.

Regina și prințul Philip (99 de ani) vor pleca de la castelul Balmoral, unde și-au petrecut vacanța de vară, săptămâna viitoare și se vor retrage la Sandrigham până în octombrie. Apoi, Elisabeta a II-a se va muta la castelul Windsor , așa cum a stabilit, însă va merge și la Buckingham, pentru a-și respecta alte angajamente, dar și pentru a primi audiențe.

Vestea a luat pe mulți prin surprindere având în vedere că regina anunțase luna trecută că nu se va mai întoarce la Buckingham până în 2021. Angajații au început pregătirile pentru reîntoarcerea reginei.

De asemenea, Majestatea SA a redus la minim numărul de angajați care să se ocupe de palatul Windsor pentru a diminia riscul ca ea și prințul Philip să se infecteze cu COVID-19.

Cu toate acestea, britanicii sunt îngrijorați pentru regină și nu sunt convinși că regina a luat o decizie tocmai bună, având în vedere că au început iar să crească cazurile de COVID-19, în mai multe țări europene.

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat!

Citește și:

Fotografii nemaivăzute cu Violeta, fiica Andreei Marin. Ce bine seamănă aceasta cu tatăl ei!

Metoda prin care Larisa a început să se răzbune pe Alin Oprea: „Fericirea mea a fost cea mai mare tragedie”