E model, face reclamă unei linii de bijuterii și chiar își încearcă mâna ca designer, ea lansând o colecție de modă, ”Flawless”. Nu demult declara că Mr. Pink, bărbatul din viața surorii sale, Monica, este mentorul ei în afaceri.

În plan personal, lucrurile nu merg chiar excelent, recunoștea chiar bruneta la un moment dat. „În Dubai am fost mereu satisfăcută pe plan profesional, dar pe plan personal puţin mai greu. Nu am putut să îmi fac o relaţie timp de trei ani de zile, pentru că majoritatea bărbaţilor sunt căsătoriţi şi li se pare foarte normal să aibă pe cineva în viaţa lor pe lângă, iar mentalitatea noastră nu permite.

Eu nu am vrut să renunţ la principiile mele de viaţă doar ca să fiu cu cineva”, declara tânăra în vârstă de 30 de ani.

Un șir întreg de operații

O privire pe profilurile sale de pe rețelele de socializare aduce însă mare nedumerire. Deși frumoasă, poate din ce în ce mai frumoasă, Ramona Gabor e greu de recunoscut. Asta, pentru că a trecut de mai multe ori pe la medicii esteticieni.

Silicoanele și le-a pus încă din 2008, și-a operat picioarele, pentru a scăpa de aspectul de ”paranteze”, și-a micșorat nasul, și-a mărit pomeții. Iar o privire atentă la cele mai recente fotografii duce cu gândul și la faptul că vedeta a intervenit și la nivelul buzelor, care par mult mai proeminente acum.

Ramona Gabor isi incearca mana ca designerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Deși nu se sfiește să recurgă la bisturiu atunci când consideră că este cazul, Ramona Gabor optează pentru natural atunci când se îngrijește singură, acasă. Astfel, folosește regulat o mască despre care spune că ajută la combaterea acneei, închide porii, reduce petele roşii şi iritaţiile, hidratează în profunzime şi estompează ridurile. Este vorba despre banala mască cu lămâie și miere, eventual de Manuka.

Vezi și Cum îl răsfață Monica Gabor pe iubitul ei, Mr. Pink. 7 într-o zi! FOTO

Citește și: