S-a zvonit că s-a iubit cu fiica lui Nicolae Ceaușeascu, dar cum au stat în realitate lucrurile? ”Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă.

Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a declarat Petre Roman în emisiunea lui Denise Rifai.

Vorbind despre Mioara Roman, fostul om politic a spus: ”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu.

Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

Întrebat fiind dacă a divorțat de Mioara pentru Silvia, cu 26 de ani mai tânără decât el, Petre Roman a răspuns: ”Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile.

M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”.

Cei doi au devenit părinții unui băiat, Petruș, care a împlinit recent 11 ani.

Vezi și Mioara Roman a fost operată. Care e acum starea mamei Oanei Roman

Citește și:

Imaginea cu care Dan Bălan a reușit să facă furori pe internet. Cine este femeia lângă care s-a fotografiat?

Smiley, mesaj emoționant pentru Gina Pistol înainte să devină părinți