Meghan Markle a revenit pe micul ecran mai repede decât se aștepta oricine. Deși se știe că ea și prințul Harry au încheiat un contract cu Netflix și urmează să apară în mai multe producții, ducesa de Sussex a apărut deja pe micul ecran.

Soția prințului William a șocat audiența emisiunii America’s Got Talent, având o apariție surpriză în finala concursului. Meghan a apărut într-un video pentru a-i transmite un mesaj concurentului Archie Williams, care are o poveste cutremurătoare.

El a fost condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o și a stat nevinovat în spatele gratiilor timp de 37 de ani. Drama bărbatului i-a impresionat foarte tare pe Meghan și Harry care au vrut să-i transmită un mesaj de încurajare.


„Vreau să știi că am fost mișcați de povestea ta și te-am încurajat în fiecare săptămână și nu doar pentru că suntem parțiali față de nume!(n.r- același nume îl are și fiul lor). Așadar, un mesaj foarte special pentru tine, pe care probabil îl voi spune toată viața mea, dar în această noapte este special pentru tine: Archie, suntem mândri de tine, te încurajăm și abia așteptăm să vedem ce faci. Își ținem pumnii”, i-a transmis Meghan în intervenția video.

View this post on Instagram

@sussexroyal has a very important message for our very own @archiewilliamsofficial! ❤️ #AGTFinale

A post shared by America's Got Talent – AGT (@agt) on

Archie avea 22 de ani când a fost condamnat în 1983 pentru crime, inclusiv pentru tentativă de crimă împotriva unei femei de 31 de ani. El a primit închisoare pe viață fără drept de eliberare condiționată.

Mama lui, sora și prieteni au familiei au declrat în timpul procesului că Archie era acasă și dormea. Mai mult, la locul crimei au fost găsite mai multe amprente, dar acestea nu-i aparțineau lui. Deși nu aveau nici măcar o dovadă care să-l incrimineze, Archie a mărturisit că a fost condamnat doar pentru că era un biet tânăr de culoare sărac.

„Știam că eram inocent. Eu nu comisesem nicio crimă, dar fiind un băiat de culoare sărac, nu aveam abilitatea econimică necesară pentru a lupta cu statul din Louisiana”, a povestit Archie.

Bărbatul nu a impresionat doar cu povestea sa, ci și cu vocea sa minunată, care i-a fermecat pe toți.

Citește și:

Andreea Mantea revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Daniela Crudu are un abdomen de milioane! Operată sau neoperată, dar orele petrecute la sală își spun cuvântul