Pepe, pe numele lui din buletin Ionuț Pascu, a împlinit 43 de ani miercuri, 20 iulie, de în ziua de Sfântul Ilie. Artistul a primit urări de la fani, prieteni și familie, iar partenera lui actuală, Yasmine Ody, a ținut să-l felicite și public și să-i spună cât de mult îl iubește. „La mulți ani, sufletul meu”, a scris Yasmine Ody pe Instastory, pe Instagram.

Pepe s-a însurat a treia oară

Dar, surpriză! Tânăra și-a schimbat numele pe Internet și a devenit „yasipascu”, adică Yasmine Pascu, preluând numele lui Pepe. Aceeași mișcare a făcut-o și fosta soție, Raluca Pastramă, imediat după ce s-a măritat cu Pepe. A devenit și pe Internet, ca și în acte, Raluca Pascu. Iată că, după nici doi ani de relație, Pepe și-a dus iubita la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie, i-a unit și mai mult. Informația că Pepe s-a însurat a treia oară a fost confirmată, pentru Playtech.ro, de către Giani, fratele solistului.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou”, a declarat Giani pentru Playtech.ro.

Citește și: Pepe făcut publice primele imagini cu fiul său. Ce spune artistul despre botez

Pepe a mai fost căsătorit de două ori

Solistul, care a prezentat „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, la Antena 1, mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011. Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, este din nou gravidă. Fosta soție a lui Pepe va naște și ea, în curând. Raluca Pastramă și-a refăcut viața cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (28 de ani), care are mai multe afaceri în România. Cei doi s-au căsătorit, în secret.

pepeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat. De ce nu vrea să arate bebelușul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Citește și: Pepe, tată pentru a treia oară! Declaraţiile emoţionante ale solistului, după ce s-a aflat că Yasmine Ody e gravidă. Au ascuns mult timp secretul, până când artistul nu a mai putut