După ce și-a botezat cele trei fetițe în Maramureș și s-au bucurat din plin de petreceri tradiționale, acum Laura Cosoi și partenerul său de viață, Cosmin Curticăpean, au hotărăt să mai facă un pas important în viața lor de cuplu.

”Avem de toate, verdeață, grădină, livadă”

Aceștia s-au gândit să-și cumpere o locuință în Maramureș, unde să meargă în vacanță alături de fetițele lor, iar recent actele de achiziționare au fost semnate.

„Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici. Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp”, a spus Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

locul-in-care-s-au-mutatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Casa va păstra arhitectura veche

Actrița e foarte fericită și susține că în următoarea perioadă locuința va fi extinsă, căci momentan nu are decât două camere. Curând, însă, vor începe renovările și ulterior vor avea și o mansardă.

Ea susține că fetițele sale sunt foarte bucuroase de fiecare dată când merg în Maramureș, alergă și se bucură de aerul proaspăt.

Chiar dacă imobilul va trece printr-un amplu proces de renovare și extindere, Laura Cosoi nu vrea să renunțe la arhitectură și la stilul vechi al casei, astfel că nu vor face mari schimbări în acest sens.

„Căsuța are momentan doar 2 camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra însă arhitectura, stilul vechi al acesteia”, a mai spus Laura Cosoi pentru sursa citată.

Vezi și Laura Cosoi și-a botezat a treia fetiță. Imagini de poveste de la petrecerea în stil maramureșan

Citește și:

Nici nu a divorțat încă de Gabi Bădălău, dar se vede deja mireasă! Cea mai recentă postare a Claudiei Pătrășcanu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se întrec în mesaje de ziua de naștere a lui Bebeto! Puștiul a împlinit 14 ani și s-a schimbat enorm, sub presiunea divorțului părinților lui