Parcă mai ieri făcea excese de tot felul, de la alcool și substanțe interzise la petreceri deocheate și declarații una mai scandaloasă decât alta. Acum, toate acestea sunt doar niște amintiri îndepărtate.

Vedeta s-a căsătorit în secret și pare să fie mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Chiar ea a dat vestea cea mare pe o rețea de socializare, unde l-a numit pe iubitul ei, Bader Shammas, „soțul ei” . A postat și o fotografie cu ei doi, alături de mesajul: ”Sunt cea mai fericită femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și sensul vieții, în același timp.

Nu-mi vine să cred că ești soțul meu. Viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să simtă asta în fiecare zi”.

Lindsay-Lohan-si-sotul-ei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița în vârstă de 36 de ani, născută în New York, și-a anunțat oficial logodna cu Bader, în vârstă de 35 de ani, în noiembrie anul trecut, după un an de relație.

Lindsay și Bader sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, rare fiind ocaziile în care vorbesc despre povestea de dragoste pe care o trăiesc.

După ani în care s-a luptat cu dependența de alcool și stupefiante, viața lui Lindsay Lohan a intrat pe un făgaș normal, iar vedeta pare să fie mai fericită ca oricând alături de cel care a făcut-o să creadă în dragoste.

Lindsay Lohan s-a luptat cu dependența de droguri și alcool

Lindsay Lohan a cunoscut succesul în lumea de la Hollywood de la o vârstă fragedă, iar pentru a face față presiunii care era pusă asupra sa s-a refugiat, vreme de mulți ani, în consumul excesiv de alcool. Nici substanțele interzise nu îi sunt străine.

Cât despre viața ei sexuală, Lindsay a recunoscut că îi plac atât bărbații, cât și femeile și că a suferit nespus în urma unei relații nereușite pe care ar fi avut-o cu DJ-ul Samantha Ronson.

Vezi și Era una dintre cele mai controversate vedete, dar a dispărut din ochii publicului. Și-a schimbat complet viața, iar acum a anunțat că se mărită

Citește și: